Brii

Brii

Brii. Kuva Tuula Löfman-Lindström

Brii on on marraskuussa 2007 syntynyt blenheim värinen narttu, Crianza’s Heart of Angel. Luonteeltaan aivan ihastuttava sohvaperuna , joka on tyytyväisimmillään kun saa loikoilla jonkun sylissä. Kääriytyy kerälle ja huokaisee syvään. Tarvittaessa on myös erittäin jääräpäinen ja mieltä ei käännä kukaan eikä mikään. Herkutkaan ei auta. Ilmaisee oman reviirinsä haukahtelemalla pihalla ja vähän sisälläkin. Ja pupujen ja fasaanien jahtaaminen voisi voittaa jopa sohvalla loikoilun eli jonkunnäköistä metsästysviettiäkin löytyy.

Briillä on erittäin kaunis pää ja pitkä kaula ja se on saanut yhden sertin  ja cacibin Suomesta ja yhden sertin Eestistä. Näyttelykehässä meno ei ole lempipuuhaa, mutta kun mamma tykkäisi käydä .  Veteraanikehiä on kierretty jonkun verran  ja ihan kivoilla arvosteluilla.Brii ei ole kovin ahne ruoan perään , pitää omaehtoisia dieetipäiviä silloin tällöin. Ovat Bertan kanssa aika tasainen kaksikko ja tulevat hyvin toimeen sekä keskenään että muiden koirien kanssa.

image

BRII cavalierien  ERIKOISNÄYTTELYSSÄ HUHTIKUUSSA 2017 KUVA PAULIINA HAKANEN

Briillä on kaksi pentuetta. Toisesta pentueesta sijoitin ainoan syntyneen pennun Ruusan, Suhchnuts Christinan, mutta Ruusalla todetun silmän grd-muutoksen vuoksi jäi pois jalostuksesta.

Briin tiedot koiranetissä >

Briin kuvia

Terveystuloksia

Polvet 0/0  ikä 6v10kk, silmät ok  ikä 6v10kk, sydän ei sivuääniä 11v iässä ! Sydänultrassa todettiin läpässä pieniä muutoksia, mutta sivuääntä ei edelleenkään kuulu ja Brii voi hyvin. Brii on sterkattu viimeisten pentujen jälkeen.

Syringomyelia 0 mm kuvattu 2,5 vuotiaana ja uudelleen 6 vuotiaana 0 mm.

Episodic falling   clear/terve

Curlycoat, dryeye  carrier/kantaja