Bentley

Bentley on tricolourvärinen uros, Royal Fantasy Poetry Prince, joka on syntynyt 15.06.2010 Royal Fantasy-kenneliin Viroon.

Bentley messarissa 2

Ensimmäinen pentunäyttely ROP-pentu

Olisin ottanut narttupennun , mutta kun ne oli kaikki varattu! Bentley on ollut huushollimme näyttelytähti ja on saavuttanut Eestin juniorimuotovalion arvon sekä päälle kesällä 2012 Suomen ja Eestin muotovalion tittelit.

Bentley on nopea oppimaan niin  hyvät kuin huonotkin tavat. Loputtoman ahne ruualle ja kovasti tyttöjen perään. Pojille muristaan, ainakin pienemmille. Kova poika tohottamaan kaikkea ja kaikessa ja onkin ollut kahden sohvaperunan jälkeen melkoinen muutos mammalle erityisesti.

Bentley koiranetissä

Valokuvia Bentleystä

Terveystietoa

Polvet 0/0 ikä 4v6kk, silmät ok ikä 4v6kk, sydän ok ikä 6v5kk asti,sivuääni kuului ensimmäisen kerran 7 vuotiaana ja on nyt ultrattu asteeksi 3/6 ja sydänlääkitys on päällä. Bentley on  kastroitu

Episode falling , curlycoat/dryeye  -clear, healthy   eli terve molempien geenien osalta

Syringomyelia kuvaus 2c, entinen D, 4mm, aivokammion laajentuma , ikä kuvattaessa 2,5 v. Bentley on lääkityksellä syringomyelia oireiden vuoksi.  Uusintakuvaus  6 vuotiaana 5,4mm ja lääkitys jatkuu edelleen. Toistaiseksi on oireet saatu pysymään hyvin kurissa ja sir jatkaa eloaan narttulaumansa kanssa.