PENTUSUUNNITELMIA VUODELLE 2017

Vuodelle 2017 on suunnitteilla kaksikin pentuetta Suhchnuts-kenneliin.

Saan jalostuslainaan  Ramsan Xinnian, Sunnyn.  Tuleva pentue on yhteistyöpentue Sunnyn omistajan Sallan ja kennel Suhchnutsin kanssa.

Pentueen sukutaulu

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI11928/15&ReknoE=Fi16100/14

Sunny on tammikuussa kolme vuotta täyttänyt ruby tyttö. Sunny  on tutkittu kaikin puolin terveeksi cavalieriksi. Lisätietoja Sunnyn omalta sivulta.

Sunnyn kuvia

image

Suunnitellun pentueen uros on trikkipoika Royal Fantasy Xtreme Collection, Hugo. Hugo asustaa Lumimarjan kennelissä Pellossa. Hugo on mri kuvattu tuloksella 0 mm, sydänkuuntelu puhdas 2/17 ja polvet 0/0, silmät ok. Kuvia nuoresta Hugosta löytyy linkistä

Sunny on astutettu Hugolla 30.6. Ja 2.7.  Homma hoitui hyvin ja ultrassa näkyi 4-5 pennunalkua. Pennut syntyisivät elo-syyskuun vaihteessa ja olisivat luovutusiässä lokakuun loppupuolella. Pennut voivat teoriassa olla kaikkea neljää väriä, mutta todennäköisesti kuitenkin syntyy yksivärisiä , ruby tai black&tan

http://www.royalfantasy.eu/

IMG_1266

Hugolla on pentue Ruotsissa Jämtkullens kennelissä sekä kolme pentuetta Virossa.

Tuore kuva tässä

 

image

 

 

TOINEN YHDISTELMÄ

Kesäkuussa on nyt astutettu Holannin tuontityttöni Bibi, Double Bee Of An Excellent Choice, joka on kolmevuotias tricolourtyttö. Bibi on myös terveystutkittu osittain Suomessa ja MRI kuvattu syyskuussa 2016 Hollannissa tuloksella 0mm, CM2. Sydänkuuntelutulos 1 /17 ei sivuääniä, silmät ok 9/16 , polvet 1/0. EF/CC/DE geenitestit clear.

Bibi jalostustietokannassa

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI55892%2F16&R=136

IMG_1103

Urosvalinta tähän yhdistelmään on Ossi, Vouges Occasion. Uros asustaa Mäntsälässä Panda’s kennelissa ja ruotsalaista alkuperää. Ossi on blenheim poika ja MRI kuvattu tuloksella 0mm, silmät ja polvet ok sekä geenitestit clear.

image

Astutukset menivät kommelluksitta ja pennut syntyvät elokuun alussa ja ovat väriltään joko blenheim tai tricolour  värisiä.

Yhdistelmä jalostustietokannassa.

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI14924/15&ReknoE=55892/16

Toivotaan, että loppukesästä on paljon pennuntuoksua ja tuhinaa<3