Aika sen kun kuluu…

TuijotusaamuToimistoUlkonaBertan ja Sakun pikku pennut täyttivät jo 6 viikkoa ja luovutushetket lähestyy. Reppuja on jo pakkailtu ja varusteltu. Vähän on jo haikeutta silloin tällöin mielessä vaikka yöunet ovat jääneet katkonaisiksi <3.Poseerauskuvat jäivät viime viikonloppuna ottamatta ja viisiviikkoiskuvatkin ovat vielä tikulla.Eiköhän ne saada pian sivuille ja uusiakin otettua. Nyt voisi jo seisomaposeerauksia saada aikaiseksi.

Meno on muuttunut nukkumisesta ja syömisestä hurjaksi nahisteluksi, nukkumiseksi ja syömiseksi ja huushollia tutkitaan innokkaasti ja pelottomasti.Pennut siirtyvät  nyt olohuoneesta takaisin pentuhuoneeseen, ei toki laatikkoon enää, mutta huoneeseen. Tämän ratkaisin viime yönä, kun kullanmuruilla oli hirmuinen meno kello 2 aikaan yöllä! Nakkasin lopuksi ”tiikereille ” liotettuja nappuloita keon ja siihen sitten nukahtivat. Nälkäistä ei nukuta, sanotaan. Puoli kuudelta oli sama vauhti taas päällä.

Nyt on tultu ensimmäisellä automatkalla kasvismamman työpaikalle Vantaalle. Matka meni hyvin, pientä inumista kuului , mutta ei muuta.

Sylissä viihtyvät kaikki, erityisesti pikku-Li 🙂 , purutikkuja on pureskeltu , kun vain ehdin pitää huolen etteivät isot koirat pääse väliin. Melli leikittää uskollisesti pentuja ja jopa Bentley innostui eilen leikkiin :-0. Aika on kulunut nopeasti, juurihan nuo syntyivät. Perheissä kovasti tulokkaita odotellaan <3.

Ulkona terassilla käydään heti kun ovet avataan aamulla. Jotain asioitakin sinne tehdään, ehkä joku idea on tarkoituksesta!